Samclick

Novinky

samik 06.12.2007



Vážení návštěvnící,

Pokud tento web navštěvujete častěji, jistě jste si mohli všimnout přidávání nových sekcí, změny designu ( byť nepatrné ) a pokud zkoumáte zdrojový kód tak i ten se mění.. Možná si řeknete že sem chodíte často a změny nevidíte, ano, je to tak! Většina změn, tedy, nových věcí, se nachází v administraci kam má přístup jen hrstka vyvolených (možná časem udělám screenshoty)..

Občas si říkám proč to vlastně dělám, protože se to začíná podobat redakčnímu systému (např. RS2, phpRS), kvality zmiňovaných RS to zatím nedosahuje, ale to jsem odbočil, takže zpátky, dělám to, protože se to učím, dělám si něco jako vlastní miniFW, zdokonaluji se v HTML / CSS / PHP / SQL / JS, zdokonaluji své myšlení a zkouším něco co se mi možná v budoucnu bude hodit a to PRACOVAT! Sice je to práce dobrovolná, pro někoho to ani není práce, ale i tak si zkouším jaké to je, od rána do večera přemýšlet nad něčím v životě absolutně zbytečném (myšleno v porovnání s mezilidskými vztahy atd.)

Rozepsal jsem se možná více než je zdrávo, komentáře pod novinkou ještě nejsou, ale budou  :) , jen co budu mít čas a náladu otevřít textový editor a nadatlovat nějaká písmenka a paznaky..

Mějte se, s pozdravem samik..

Líbí se vám tento web?

Ale jo
38 / 84%
grafgraf
Ani ne
3 / 7%
grafgraf
Nic moc
4 / 9%
grafgraf

Celkem: 45

Login

| Nahoru | Validní HTML a CSS | © Autor Samik 2007 |